Canlı Destek

Merhaba , yardımcı olmamızı istediğiniz bir konu var mı ?

Canlı Destek İçin Tıkla:

Volkswagen Yeni Fabrikalarını Çin`de Açacak

16-12-2020 09:44
Volkswagen Yeni Fabrikalarını Çin`de Açacak
Dünya'nın en büyük otomabil firması olan Volkswagen (VW) , Çin'de üç yeni tesis açmak istiyor. Otomobil üreticisinin elektrikli taşıtlar konusu ile alakalıki hamlesi Qingdao, Tianjin ve Foshan'da üç yeni üretim merkezinde somutlaşacak.

Bunun dışında SUV arabalarda, alakalı dergi ve ajansların açıklamalarına göre, yüksek üretim kapasitelerinden yararlanacak. Volkswagen Group China, böylelikle önümüzdeki yedi ya da sekiz sene içersinde 40 ulusal üretim elektrikli otomobil modelini pazara sürmek istiyor. 2025 senesinden itibaren de senede 1,5 milyon elektrikli taşıt, üretim bandından çıkacak.

15 MİLYAR AVROLUK YATIRIM: Daha evvelce oluşturulan açıklamalarda, Volkswagen ve onun Çin'deki partnerleri, 2022 sonuna değin elektrikli otomobillerin geliştirilmesine ve sürücüsüz vasıtalara takriben 15 milyar avroluk yatırım gerçekleştirmek istiyorlar. Hem de VW, Sol adı altında yeni bir elektrikli vasıta markası oluşturdu. Bu marka altındaki otomobiller, Çin piyasası amacıyla JAC ortak şirket ile beraber üretilecek.

ELEKTRİKLİ OTOMOBİL'DE YÜZDE 10'LUK ZORUNLU ÜRETİM KOTASI: Volkswagen'in en mühim tekil piyasası olan Çin, elektrikli vasıta konusu ile alakalı yön verici bir pazar niteliğinde. Elektrikli vasıta satın alanlar devletin sübvansiyonlarından yararlanıyor. Bunun dışında hükümet, 2019'dan itibaren geçerli olmak üzere elektrikli otomobil üretimi amacıyla %10'luk bir mecburi kota koyuyor.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.